Velykų patiekalai
Velykų maisto gamyba
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
Pikantiški grybukai
- Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuokite burokine trintuve.
- Vištieną susmulkinkite.
- Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
- Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.
- Pašlapinkite rankas vandeniu ir darykite vieno kąsnio kamuoliukus.
- Juos dėkite ant storesnių agurko griežinėlių ir papuoškite vyšninio pomidoro pusele.
🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟
Tuno užkandėlė
- 1.Pirmiausia smulkia tarka sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, žoleles (aš pati šį kartą dėjau šaldytų krapų, petražolių ir svogūno laiškų mišinį).
- 2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, trumpai pakepinkite svogūną (kol suminkštės), sudėkite morkas, pakepinkite.
- 3. Tuomet sudėkite vištienos kepenėles ir vis pamaišant pakepinkite maždaug 15 minučių.
- 4. Sudėkite druską ir pipirus.
- 5. Gautą masę sudėkite į smulkintuvą (blenderį), supilkite grietinėlę ir sutrinkite iki vientisos masės, atvėsinkite.
- 6. Kietai išvirkite putpelės kiaušinius (maždaug 2-3 minutes), nulupkite ir perpjaukite perpus.
- 7. Vyšninius pomidoriukus taipogi perpjaukite į dvi dalis.
- 8. Į krepšelius konditerinio švirkšto pagalba išspauskite šiek tiek pašteto, ant viršaus sudėkite kiaušinio ir pomidorų puseles, įsmeikite svogūno laiškus. Patiekite ir skanaukite!
Komentarai
Rašyti komentarą