Velykų patiekalai

 Velykų maisto gamyba

🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄

Pikantiški grybukai

  1. Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuokite burokine trintuve.
  2. Vištieną susmulkinkite. 
  3. Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
  4. Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.
  5.  Pašlapinkite rankas vandeniu ir darykite vieno kąsnio kamuoliukus.
  6.  Juos dėkite ant storesnių agurko griežinėlių ir papuoškite vyšninio pomidoro pusele.


🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟

Tuno užkandėlė

  1.  1.Pirmiausia smulkia tarka sutarkuokite morką, supjaustykite svogūną, žoleles (aš pati šį kartą dėjau šaldytų krapų, petražolių ir svogūno laiškų mišinį).
  2. 2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, trumpai pakepinkite svogūną (kol suminkštės), sudėkite morkas, pakepinkite.
  3. 3. Tuomet sudėkite vištienos kepenėles ir vis pamaišant pakepinkite maždaug 15 minučių.
  4. 4. Sudėkite druską ir pipirus.
  5. 5. Gautą masę sudėkite į smulkintuvą (blenderį), supilkite grietinėlę ir sutrinkite iki vientisos masės, atvėsinkite.
  6. 6. Kietai išvirkite putpelės kiaušinius (maždaug 2-3 minutes), nulupkite ir perpjaukite perpus.
  7. 7. Vyšninius pomidoriukus taipogi perpjaukite į dvi dalis.
  8. 8. Į krepšelius konditerinio švirkšto pagalba išspauskite šiek tiek pašteto, ant viršaus sudėkite kiaušinio ir pomidorų puseles, įsmeikite svogūno laiškus. Patiekite ir skanaukite!




Komentarai

Populiarūs įrašai